Longo Vital_Classic_Natur_3_16-9

Ny emballage

Med tanke på miljøet og den natur, hvor det hele startede, skifter vi emballage. Den konventionelle plast i bøtten er reduceret, således at 48 % af plasten nu er genanvendt plast (fra restprodukter fra husholdning og industri), mens labels nu er fremstillet af plastik fra fornybare ressourcer.

LongoVital kosttilskud kommer nu i bøtter med 48 % genbrugsplast

I snart 50 år har du kunne finde alle dine daglige favoritter af kosttilskud hos danske LongoVital. Og dét er der (heldigvis) ikke ændret noget som helst ved. Til gengæld har vi nu opdateret emballagen, så dine favoritkosttilskud nu kommer i en ny indpakning.

Lige siden 1974 har LongoVital arbejdet for at levere kosttilskud i mange varianter, så du altid kan finde produkter, der dækker dine behov. Nu relancerer vi hele sortimentet, så de populære kosttilskud kommer i nye bøtter lavet med genbrugsplast.

Ny emballage – samme gode indhold

Godt nok har vi ændret emballagen, så der nu også anvendes genanvendt plast, men indholdet er, som du kender det fra dine foretrukne LongoVital og Longo-produkter. Du kan derfor stadig finde alle dine favoritter fra LongoVital i butikkerne – blot i nye klæder!

Låg og etiket

Låg og etiketter fremstilles af plastik fra fornybare ressourcer. Fornybare ressourcer er naturressourcer, der til stadighed kan dannes på ny, i modsætning til de ikke-fornybare ressourcer (fossile brændstoffer som olie og naturgas). Etiketterne fremstilles af et træbaseret restprodukt (råolie), der opstår ved fremstilling af papir mens låg fremstilles af olie, der udvindes af restprodukter fra husholdning og industri. Disse olier, af forskellig oprindelse, anvendes til plastikfremstilling via et certificeret massebalance-princip. Massebalance-princippet betyder i praksis, at der på fabrikken produceres plastik ud fra både fornybar og ikke-fornybar materialer og at man derfor ikke kan sige præcis hvor meget plast fra fornybart materiale, der er i det enkelte låg og etiket. Men det kan garanteres, at der er produceret den mængde plast af fornybart materiale, som der anvendes til vores låg og etiketter.

OBS! På grund af coronarelaterede leveringsproblemer er lågene i første omgang i konventionel plastik, men i løbet af 2022 vil lågene på de firkantede bøtter være produceret af plast fra fornybare ressourcer.

At bøtterne delvist er lavet af genbrugsplast betyder, at i stedet for at bruge 100 % ny plastik, er de lavet af en blanding af genanvendt og konventionelt plastik. Og det kan genanvendes endnu engang! Derfor anbefaler vi, at du sorterer de tomme beholdere korrekt (som plast), så de igen kan få nyt liv.  

Husk at sortere som plastaffald

Den samlede emballage (låg, bøtte, etiket) er også genanvendeligt. Det betyder, at hele emballagen kan genbruges og opstå som nyt materiale, hvis den sorteres korrekt. Når du har tømt dit LongoVital-produkt er det derfor vigtigt, at du husker at smide bøtten i containeren med plastaffald.

Sådan åbner og lukker du vores bøtter!

Se videoen her, for at se hvordan du lettest åbner og lukker vores bøtter.

Video Cover Video Cover