Longo Vital_Feminin_Natur_16-9

LongoVital har skiftet emballage

Med tanke på miljøet og den natur, hvor det hele startede, skifter vi emballage.

Den konventionelle plast i bøtten er reduceret, således at 48 % af plasten nu er genanvendt plast (fra restprodukter fra husholdning og industri), mens labels nu er fremstillet af plastik fra fornybare ressourcer.

LongoVital kosttilskud kommer i bøtter med 48 % genbrugsplast

I snart 50 år har du kunne finde alle dine daglige favoritter af kosttilskud hos danske LongoVital. Og dét er der (heldigvis) ikke ændret noget som helst ved.

Vi har dog opdateret emballagen, så dine favoritkosttilskud nu kommer i en ny indpakning. Hele sortimentet relanceret, så de populære kosttilskud kommer i bøtter lavet med genbrugsplast.

Bøtter

Bøtterne er delvist lavet af genbrugsplast, hvilket betyder at i stedet for at bruge 100 % ny plastik, er de lavet af en blanding af genanvendt og konventionelt plastik. Bøtterne kan naturligvis genanvendes endnu engang. Derfor anbefaler vi, at du sorterer de tomme beholdere korrekt (som plast), så de igen kan få nyt liv.  

Etiket

Etiketterne er fremstillet af plastik fra fornybare ressourcer. Fornybare ressourcer er naturressourcer, der til stadighed kan dannes på ny, i modsætning til de ikke-fornybare ressourcer (fossile brændstoffer som olie og naturgas). LongoVital’s etiketter er baseret på et træbaseret restprodukt (råolie), der opstår ved fremstilling af papir. Denne olie anvendes til plastikfremstilling via et certificeret massebalance-princip.

Massebalance-princippet betyder i praksis, at der på fabrikken produceres plastik fra både fornybar og ikke-fornybart materiale. Man kan derfor ikke sige præcis hvor meget plast fra fornybart materiale, der er i den enkelte etiket. Men det kan garanteres, at der er produceret den mængde plast af fornybart materiale, som der bruges til vores etiketter.

Låg

Låg fremstilles på nuværende tidspunkt af konventionel plast (jomfruplast) mens vi arbejder på også at få disse i plastik fra fornybare ressourcer.

Husk at sortere som plastaffald

Den samlede emballage (låg, bøtte, etiket) er genanvendeligt. Det betyder, at hele emballagen kan genbruges og opstå som nyt materiale, hvis den sorteres korrekt.

Når du har tømt dit LongoVital-produkt er det derfor vigtigt, at du husker at smide bøtten i containeren med plastaffald.

Sådan åbner og lukker du vores bøtter

Se videoen her, for at se hvordan du lettest åbner og lukker vores bøtter.

Video Cover Video Cover