Collagen – en af kroppens vigtigste byggesten

Måske er du stødt på collagen før, måske er det helt nyt for dig. Collagen har de senere år vundet indpas i mange hudplejeprodukter og kosttilskud. Og med god grund. Collagen er nemlig en af kroppens vigtigste byggesten og har bl.a. betydning for vores hud.

Collagen er et protein og en vigtig byggesten for vores krop. Udover at have betydning for huden, er collagen også grundfundamentet for vores muskler, knogler, blodkar og sener, og udgør faktisk en tredjedel af alle kroppens proteiner. Vi mennesker danner selv collagen, men med årerne bliver produktionen mindre, hvilket bl.a. resulterer i, at vi får linjer og rynker. Denne proces er uundgåelig, og det er også lige præcis sådan, det skal være. Men vil du alligevel udskyde de små aldringstegn en smule, kan du med fordel have glæde af kosttilskud og hudplejeprodukter indeholdende collagen.

Et dagligt tilskud af collagen har betydning for bl.a. huden, da det kan være med til at øge hudens elasticitet, så huden bliver mere fast.

LongoVital Collagen

LongoVital Collagen indeholder Ovoderm™ æggeskalsmembran, som reducerer tab af elasticitet i huden og opretholder hudens fasthed. Ovoderm™ er lavet af æggeskalsmembran, der naturligt indeholder collagen og hyaluronsyre. Kliniske studier viser en effekt ved anvendelse af Ovoderm™ æggeskalsmembran i 60 dage.

Resultat efter indtagelse af 300 mg Ovoderm™ i 60 dage:

  • 25 % oplevede en øgning af hudens elasticitet
  • 51 % oplevede en forbedring af hudens fasthed

Find LongoVital Collagen her.

 

Læs hele artiklen