LON_50+_Natur

Sådan passer du godt på din krop, når du er fyldt 50 år

Når vi bliver ældre, gennemgår vores krop også forandringer, og det bliver stadig vigtigere at være opmærksomme på vores ernæringsmæssige behov.

Sådan passer du godt på din krop, når du er fyldt 50 år

Når vi bliver ældre, gennemgår vores krop også forandringer, og det bliver stadig vigtigere at være opmærksomme på vores ernæringsmæssige behov. Måske du ikke selv mærker det og fortsat føler dig fit som en på 20 (det er jo skønt!), men kroppen får brug for andre vitaminer og mineraler i takt med, at vi fylder på af dage. Får du en sund og varieret kost og tilstrækkelig motion, er du allerede rigtig godt med. Du kan dog vælge at supplere med et dagligt tilskud af essentielle vitaminer og mineraler

Kosttilskud til dig over 50

Når du har passeret de 50 år, er der særlige vitaminer og mineraler, du bør være opmærksom på. Når vi bliver ældre, kan kroppen nemlig have sværere ved at optage visse næringsstoffer, herunder vitamin B12, som bidrager til at opretholde en normal nervefunktion og til en normal produktion af røde blodlegemer. Det findes for det meste i animalske fødevarer, hvorfor vegetarer og veganere bør være særligt opmærksomme på at få det på anden vis.

Også calcium og D-vitamin er værd at være opmærksom på. Efterhånden som vi bliver ældre, mister vi mere knoglemasse end tidligere. Calcium er nødvendigt for at vedligeholde normale knogler og D-vitamin bidrager til at opretholde normalt fungerende knogler og tænder.

For at sikre, at vi får nok af disse essentielle næringsstoffer, kan et dagligt tilskud af multivitamin derfor være en hjælp. LongoVital 50+ er et multivitamin og -mineralprodukt, der bygger på LongoVital Classic, som indeholder vigtige vitaminer samt 6 udvalgte Longo Vital-urter. LongoVital 50+ er derudover tilsat ekstra udvalgte mineraler og vitaminer, der passer særligt godt til dig, der har passeret de 50.

LongoVital 50+ har blandt andet et øget indhold af vitamin B6, B12, D samt folsyre, som er vitaminer der alle bidrager til immunforsvarets normale funktion. Calcium er nødvendigt for vedligeholdelsen af normale knogler og tænder, mens magnesium og vitamin D bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder. Derudover indeholder Longo Vital 50+ også zink, som bidrager til at vedligeholde et normalt syn.

Overgangsalderen?

For mange kvinder, der runder de 50 år, betyder det også overgang til en ny livsfase: nemlig overgangsalderen (typisk omkring 45-55-årsalderen). Oplever du som følge af overgangsalderen gener som hede- og svedeture, rastløshed og humørsvingninger, kan et kosttilskud som fx LongoVital Menopause måske være gavnligt for dig. LongoVital Menopause er særligt til kvinder i overgangsalderen og indeholder bl.a. rødkløver, som hjælper til at opretholde en rolig og behagelig overgangsalder. Rødkløver reducerer samtidig gener som hedeture, rastløshed, humørsvingninger og irritabilitet. Derudover indeholder kosttilskuddet humle samt B6-vitamin, der bidrager til at regulere hormonaktiviteten, og biotin, der bidrager til vedligeholdelse af normale slimhinder. Du kan læse meget mere om overgangsalderen lige her.