LongoVital hjælper tusinder af kvinder i sommerform

Foråret er over os, og mange har allerede fundet løbetøjet frem, kridtet skoene og så småt begyndt forårstræningen for at blive klar til sommeren. Mange oplever bare, at den lange vinter har lagt en dæmper på energien, men heldigvis er der er hjælp at hente.

Det er ikke nogen nyhed at træthed og uoplagthed ofte er grunden til at løbeturen bliver udskudt i umindelige tider. Men det kan måske komme som en overraskelse, at gavnlige urter kan være det ekstra puf i ryggen, der gør, at den ugentlige motion overhovedet bliver til noget.

Det naturlige urtekost tilskud LongoVital + Ginsing er et rigtig godt supplement for de tusinder af kvinder og mænd, der har brug for hjælp til at komme i sommerform, og det er nu, forberedelserne skal til at begynde.

Ved fysisk aktivitet belastes immunforsvaret ekstra hårdt. Det øger risikoen for, at man bliver ramt af fx. virus. På sammen måde kan det være svært for kroppen at vænne sig til større fysisk aktivitet, hvis man igennem vinteren ikke har dyrket den store motion og holdt kroppen fysisk aktiv. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at vedligeholde sit immunforsvar, når man skal i gang med sommertræningen.

De fleste oplever, at en travl hverdag med arbejde og børn suger så meget energi ud af dem, at de fysiske aktiviteter som løb og motion ofte kommer i sidste række. Her vil rigtig mange få glæde af et tilskud med LongoVital +Ginsing, siger Stine Nygaard, produktchef for LongoVital.

LongoVital +Ginsing indeholder udover Ginsing også alle de vigtigste også vitaminer samt urterne paprika, røllike, rosmarin, hvidtjørn, pebermynte og græskarkerner. LongoVital er et af Danmarks bedst dokumenterede kosttilskud, så der er vist ingen undskyldning for ikke at komme i sommerform.

For yderligere information om LongoVital kontakt: 
Produktchef Stine Nygaard:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Tllf. +45 43 66 40 00

 

 

Søg

Følg os på facebook

 


Pressemateriale

Spørgsmål & svar