ginseng

Understøt din gode energi

Lever du et aktivt liv, hvor sport og motion spiller en stor rolle, eller ville du ønske, at der var energi til netop mere af dette?

Understøt din gode energi

Lever du et aktivt liv, hvor sport og motion spiller en stor rolle, eller ville du ønske, at der var energi til netop mere af dette? Et godt sted at starte er at opbygge gode søvnrutiner og ikke mindst sikre, at du får en sund og varieret kost, som består af både proteiner, fedt, fibre og grøntsager. Som supplement hertil kan et kosttilskud være en hjælpende hånd.

Mineralet magnesium

Magnesium er nemlig et essentielt mineral, der spiller en rolle i flere fysiologiske processer, herunder muskel- og nervefunktionen, blodsukkerreguleringen og blodtrykket. magnesium bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder. Dertil kommer det, at magnesium bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt at vedligeholde en normalt fungerende energiomsætning, så du kan opretholde den gode energi selv i travle perioder eller ved fysisk krævende aktiviteter. Især sportsfolk, der skal præstere både mentalt og fysisk har netop derfor ofte fokus på magnesiumindtaget fra både mad og i form af tilskud. Magnesium findes blandt andet i grønne bladgrøntsager, bælgfrugter og fuldkorn samt i mørk chokolade, nødder og kaffe.

LongoVital Aktiv er et kosttilskud med c-vitamin, som bidrager til at vedligeholde immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 200 mg udover det anbefalede daglige indtag af vitamin C (dette opnås ved 3 tabletter). Vitamin C bidrager også til en normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende knogler og desuden bidrager til at mindske træthed og udmattelse. LongoVital Aktiv indeholder ligeledes vitamin D, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion samt magnesium, som bidrager til en normal muskelfunktion. Og så bidrager indholdet af jern til en normal ilttransport i kroppen.

Roden ginseng

Ginseng er en plante, hvor roden traditionelt er blevet brugt i asiatisk medicin, Ginseng er en langsomt voksende plante, der tilhører slægten Panax. Planten gror ofte i bjergområderne i det østlige Asien og har været brugt i traditionel medicin i tusinder af år.

Der findes flere forskellige typer ginseng, men de mest brugte er asiatisk eller koreansk ginseng (Panax ginseng) og amerikansk ginseng (Panax quinquefolius). Begge typer ginseng indeholder aktive forbindelser kaldet ginsenosider, som menes at være årsagen til plantens egenskaber. Asiatisk ginseng menes at være en ’varmende’ urt. LongoVital Energi er til dig, der er træt af at være træt. Kosttilskuddet indeholder ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer), som er en af de ældste og mest traditionsrige planter i Østasien. LongoVital Energi indeholder ligeledes vitamin K samt et øget indhold af D-vitamin. K-vitamin bidrager til en normal blodkoagulation og opretholdelse af normale knogler, mens vitamin C, B2, B6, niacin og pantothensyre bidrager til at mindske træthed og udmattelse. LongoVital Energi indeholder derudover naturligvis også de 6 klassiske Longo Vital-urter rosmarinblad, paprika, græskarkerner, pebermynteblad, røllikeblomst og hvidtjørnblad og -blomst.