Målet er stærk krop, der giver muligheder frem for at begrænse

Longo Ingefær

Tina er 34 år og lever et krævende liv med 3 forskellige jobs. Sideløbende med arbejdet er hun tilmed ved at lægge en sidste hånd på sit afsluttende speciale fra Aalborg Universitet, hvor hun studerer Læring og forandringsprocesser. Hun har altså nok at se til, og i en så travl hverdag er et vigtigt for Tina at føle sig frisk og fuld af energi, og det kræver en sund livsstil.

Jeg vil gerne ha en stærk krop, så jeg ikke bliver begrænset”, siger Tina. For hende er det vigtigt at gøre en aktiv indsats for at holde sig sund. “Jeg går generelt meget op i sundhed og helse og er meget interesseret i sport. Selvfølgelig handler det om, hvordan jeg ser ud, men for mig handler det mest om, at jeg gerne vil være frisk og stærk nok til at kunne nyde livet”. Målet for Tina er altså at bevare overskuddet i sin travle hverdag, og løsningen for hende er en kombination af motion og sund kost.

Ingefær er roden til en god fordøjelse, da ingefær bidrager til at vedligeholde en normal fordøjelse.
Longo Ingefær – til de travle specialedage

Tina har de sidste tre måneder taget et dagligt tilskud af Longo Ingefær. Efter en måned kunne hun mærke en forskel, og det har sammen med motionen og en varieret kost hjulpet til, at Tina har kunne holde hovedet højt gennem specialeskrivningen. Det kræver en særlig kampgejst at holde til en hverdag med 3 jobs og et studie, men Tina angriber de fleste ting i sit liv, som var det en sport. Når hun bliver spurgt om, hvordan hun dog husker kosttilskuddet i den hektiske hverdag, forklarer hun: ”Hvis man holder ved, så bliver man glad – det gælder både træning, men det gælder også, når man skal huske at tage et kosttilskud”.

Longo Ingefær

Ingefær er roden til en god fordøjelse, da ingefær bidrager til at vedligeholde en normal fordøjelse. En velfungerende fordøjelse er væsentlig for dit generelle velbefindende. Hvis du ligesom Tina ønsker at gøre en aktiv indsats for at holde din fordøjelse i form, kan det derfor være en god idé at tage et dagligt tilskud af Longo Ingefær. Longo Ingefær er produceret i Danmark og har Orklas patenterede tabletform, som er dokumenteret lettere at synke.