”Tabu? Nej, det er en naturlig del af livet!”

”Tabu? Nej, det er en naturlig del af livet!” 

Sådan siger Pia på 53 om overgangsalderen. Ifølge hende er der nemlig ingen grund til, at overgangsalderen skulle være et tabu, selvom hun godt ved, at det for mange kvinder kan være svært at tale om. ”Jeg tror, det gavner os at tale om det. Så kan man have glæde af hinandens erfaringer,” siger Pia, der, siden hun selv gik i overgangsalderen for et par år siden, har haft stor glæde af at tale med andre om den nye livsfase. ”Det gør det lidt nemmere at leve med det, når jeg hører, at andre også oplever det samme,” siger hun. Pia har selv talt meget åbent om overgangsalderen og de gener, hun har oplevet, med sine veninder og tætte kolleger. ”Det betyder meget at have nogen at tale med om det.”

Jeg havde ellers besluttet mig for, at det skulle jeg ikke rammes af,” siger Pia grinende, når hun fortæller om overgangsalderen. Men overgangsalderen er jo en helt naturlig og uundgåelig del af livet for alle kvinder. Selvom Pia måske havde håbet, at hun kunne slippe uden om denne fase i livet, mener hun ikke, at man behøver at kæmpe imod en så naturlig del af kvindelivet, som overgangsalderen er. ”Embrace it!” siger hun i stedet med et smil og fortsætter: ”… og vær nysgerrig på, hvad der kan hjælpe på dine gener som for eksempel et kosttilskud.”

Naturlig hjælp til overgangsalderens gener

Selv har Pia mærket god effekt af et dagligt tilskud af Longo Overgangsalder med rødkløver, som har hjulpet på nogle af de overgangsaldergener, hun har døjet med: ”Det har hjulpet på rastløsheden og humørsvingningerne.” Derfor giver Pia også gerne anbefalingen videre til kvinder, der ligesom hende selv ønsker at finde en naturlig måde, der kan hjælpe på overgangsalderens gener.

Longo Overgangsalder

Longo Overgangsalder

Oplever du også gener ved overgangsalderen? Longo Overgangsalder er et kosttilskud særligt udviklet til kvinder i overgangsalderen. Kosttilskuddet indeholder rødkløver, som hjælper til at opretholde en rolig og behagelig overgangsalder og håndtere gener relateret hertil som hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. Longo Overgangsalder indeholder også humle og derudover B6-vitamin, der bidrager til at regulere hormonaktiviteten, samt biotin, der bidrager til vedligeholdelse af normale slimhinder.

Læs hele artiklen