En sund og aktiv livsstil er vigtigt for både det ydre og indre

Longo Skøn

”For 32-årige Pernille, der bor i Valby med sin datter på 9 år, er det vigtigt at gøre noget for at holde sig sund og frisk
– både indvendigt og udvendigt: ”Jeg tror det hænger sam- men med sundhed, at man også går op i at se godt ud, og også på sigt at kunne holde sig i god form”, siger Pernille, der udover at løbe og dyrke yoga flere gange om ugen forsøger at få alle de vitaminer og mineraler, som hun har brug for, gennem kosten.

En sund og aktiv livsstil er vigtigt for både det ydre og indre

Derfor drikker hun blandt andet friskpressede juices og smoothies hver dag, så hun får fyldt godt op på vitaminkontoen gennem friske grøntsager og frugt: ”De fleste vitaminer får jeg igennem juicer, som jeg laver hver dag. Jeg går op i, at det jeg indtager kan holde mig kørende en hel dag, hvor mit energiniveau er stabilt, så jeg for eksempel ikke bliver helt vildt træt i løbet af eftermiddagen.”, siger Pernille, der er udover en sund og varieret kost har taget et tilskud af Longo Skøn de sidste tre måneder.

LongoSkøn: Fokus på huden

Pernille har siden hun fødte sin datter for ni år ikke været helt tilfreds med udseendet af sin hud. Derfor tænkte hun, at Longo Skøn var det rette kosttilskud for hende, da zink i Longo Skøn bidrager til vedligeholdelsen af normal hud og derudover desuden også hjælper til at vedligeholde normalt hår og normale negle. ”Jeg syntes, at Longo Skøn lød godt, fordi det jo er både hud og hår og negle, og det er alt sammen sådan noget, man gerne vil bevare så pænt som muligt. Så det var det der gjorde udslaget for, at jeg valgte Longo Skøn.”.

“Vil du også gøre noget aktivt for din hud og negle, så er Longo Skøn det kosttilskud, du har brug for! ”, siger Pernille.

Allerede efter en måned kunne Pernille mærke en forskel: ”Jeg synes faktisk, der er sket ret meget. Jeg kunne se forbedringer allerede efter en måneds tid, hvor min hud, især omkring hagen, nu ser mere normal ud. Jeg føler også, at mine negle ikke knækker så hurtigt. Så jeg synes jeg har mærket en generel forbedring.”.

At gøre noget godt for sin hud og negle, er en stor motivation for Pernille, og hun har da også allerede anbefalet LongoSkøn til flere kvinder i sin omgangskreds: ”Det har jeg allerede gjort. Jeg har anbefalet det til flere kvinder i min familie og veninder, fordi jeg selv har mærket en rigtig god effekt af det.”, siger Pernille.

LongoSkøn: Skønhed kommer indefra

Vil du også gøre noget aktivt for din hud og negle, så er Longo Skøn det kosttilskud, du har brug for! Longo Skøn indeholder nemlig zink, som bidrager til at vedligeholde din hud, dit hår og dine negle. Derudover indeholder det Biotin, som bidrager til vedligeholdelsen af normalt hår, slimhinder og hud, samt C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for en normalt fungerende hud. Longo Skøn er produceret i Danmark og har Orkla’s patenterede tabletform, som er dokumenteret lettere at synke.