Vi taler om det!

Longo bryder tabuet om overgangsalderen

Hedeture, svedeture og humørsvingninger … det er noget, som mange kvinder oplever, når de går i overgangsalderen, men det kan være svært og grænseoverskridende at tale åbent og ærligt om – dét vil vi hos Longo gerne være med til at lave om på!

Overgangsalderen er for mange kvinder tabubelagt, og derfor vælger nogle at gå alene med de udfordringer og gener, der følger med. Fordi overgangsalderen generelt ikke er noget, der tales højt om, kender mange kvinder slet ikke de typiske tegn forbundet med overgangsalderen. Det kan derfor være både svært at tale om og gøre noget ved, når man ikke ved, hvad man har med at gøre. 

Hos Longo synes vi, at det er vigtigt at få sat ord på de ændringer mange kvinder oplever i forbindelse med overgangsalderen, så vi sammen kan komme bedre igennem de udfordringer, som overgangsalderen giver nogle kvinder.

Kend de typiske tegn på overgangsalderen

Mange kvinder oplever gener og udfordringer i forbindelse med overgangsalderen, der går udover deres daglige velbefindende, og det er derfor vær at gøre noget ved.

Overgangsalderens typiske tegn er hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. Nogle kvinder oplever alle eller flere af generne, mens andre kun mærker til et enkelt af generne, og for nogle varer generne ved mange år, mens andre kun kortvarigt mærker til generne.

Mange taler ikke om det

”Vores erfaringer siger desværre, at vi kvinder ikke altid er så gode til at tale om de tegn på overgangsalder, vi oplever, og desuden ikke er bevidste om, at der eksisterer kosttilskud målrettet kvinder i overgangsalderen. Med Longo Overgangsalder vil vi ikke bare give vores medsøstre, der går igennem overgangsalderen, et godt produkt, der kan gøre deres hverdag nemmere. Vi vil også højt og tydeligt sige: Vi skal tale mere om det! Overgangsalderen når til os alle, og med større åbenhed, mere viden og mere nærvær os kvinder i mellem, bliver det nemmere at håndtere,” fortæller Senior Brand Manager for Longo, Mette Jacobsen. 

Longo Overgangsalder

Oplever du hede- og svedeture, rastløshed og humørsvingninger som følge af overgangsalderen?

Longo Overgangsalder er et kosttilskud, der indeholder rødkløver, som hjælper til at opretholde en rolig og behagelig overgangsalder og håndtere gener relateret hertil som hedeture, svedeture, rastløshed og irritabilitet. Longo Overgangsalder indeholder også humle og derudover B6-vitamin, der bidrager til at regulere hormonaktiviteten, samt biotin, der bidrager til vedligeholdelse af normale slimhinder.

Longo Overgangsalder kommer i to forskellige størrelser: en blisterpakke med 30 tabletter og en dåse med 75 tabletter.

Longo Overgangsalder er lavet helt uden tilsatte animalske råvarer, og egner sig derfor også godt til veganere og vegetarer. 

Kosttilskuddet kommer i en designpatenteret tabletform, der gør tabletterne lettere at synke end andre.

Forhandles i velassorteret dagligvarebutikker, Matas og online.

Læs hele artiklen