”Man kan godt føle sig lidt alene med det i starten”

Man kan godt føle sig lidt alene med det i starten”

Barndomsveninderne Tine og Bettina er begge gået i overgangsalderen, og de har i den forbindelse haft stor glæde af at kunne dele stort og småt med hinanden: ”Man kan godt føle sig lidt alene med det i starten. Så er det rart at have hinanden at snakke om det med,” siger Bettina, der har fundet god støtte i veninden Tine, og fortsætter: ”Vi bruger jo hinanden rigtig meget!”

Oplever du ligesom Tine og Bettina også gener som følge af overgangsalderen? Longo Overgangsalder er et kosttilskud særligt udviklet til kvinder i overgangsalderen.

”Jeg synes, det er fedt nok at blive ældre, men det her har ikke været rart!”

”Jeg synes, det er fedt nok at blive ældre, men det her har ikke været rart!” siger Tine, der ligesom veninden Bettina har kæmpet med nogle af de gener, som for rigtig mange kvinder følger med overgangsalderen. Særligt har de daglige og natlige hedeture været hårde for de to veninder: ”Jeg har haft hedeture en masse! Jeg har været umulig at være sammen med,” fortæller Bettina og Tine, der ligeledes har været generet af hedeture, og tilføjer: ”Man bliver faktisk rigtig skidt.”

Hjælp til hedeturene

”Der er også mange, som bare lever med det. Det fatter jeg ikke!” siger Bettina, som i 3 måneder har taget et dagligt tilskud af Longo Overgangsalder for at slippe af med overgangsaldergenerne. ”Hold op, hvor det hjælper meget, at man kan få et tilskud, der hjælper, så man kan leve et almindeligt liv!” siger Bettina, der har mærket god effekt af Longo Overgangsalder med rødkløver: ”Det har virkelig hjulpet! Efter jeg er startet på dem, har jeg stort set ikke haft hedeture!”

Longo Overgangsalder

Oplever du ligesom Tine og Bettina også gener som følge af overgangsalderen? Longo Overgangsalder er et kosttilskud særligt udviklet til kvinder i overgangsalderen. Kosttilskuddet indeholder rødkløver, som hjælper til at opretholde en rolig og behagelig overgangsalder og håndtere gener relateret hertil som hedeture, svedeture, rastløshed og irritabilitet. Longo Overgangsalder indeholder også humle og derudover B6-vitamin, der bidrager til at regulere hormonaktiviteten, samt biotin, der bidrager til vedligeholdelse af normale slimhinder. Longo Overgangsalder

 

 

 

Læs hele artiklen