Sundhed handler både om, hvad vi putter i munden, og hvordan vi sover

Longo Søvn

Helena på 25 år er studerende og arbejder ved siden af sit studie på et krisecenter for kvinder, der har været ofre for menneskehandel. For Helena handler sundhed blandt andet om at vide, hvad der er i det, hun putter i munden – og det gælder både det hun spiser, og de kosttilskud hun tager.

Sundhed handler både om, hvad vi putter i munden, og hvordan vi sover

”Jeg føler mig sund, når jeg har lavet et rigtig godt måltid mad, hvor alt er lavet fra bunden af friske råvarer. I forhold til sundhed tænker jeg også meget i tilsætningsstoffer. Det er faktisk også en af grundene til, at jeg valgte Longo, fordi det virker som om, at det ikke er fyldt med en masse tilsætningsstoffer, og det virker reelt i forhold til andet, jeg har prøvet”, siger Helena, der i løbet af de sidste tre måneder periodevist har taget et tilskud af Lon- goSøvn, fordi hun ind imellem føler uro når hun skal sove.

At sove godt er nemlig for Helena en vigtig del af hendes sund- hed: ”Det går ud over min sundhed, og jeg vil nærmest sige livskvalitet, hvis jeg ikke får sovet nok. Hvis man ikke får søvn, bliver man jo bare lettere irritabel, og nu har jeg et arbejde, som kræver, at man er fokuseret, og virkelig er tilstede. Og hvis man ikke har fået nok søvn, er det bare super uprofessionelt, hvis man sidder der og gaber”, siger Helena og tilføjer: ”Det gør også, at jeg ikke orker at gå hjem og lave et måltid mad fra bunden men i stedet falder i fælden og køber en pizza.”. At sove godt er der- for for Helena en lige så vigtig del af hendes sundhed som det at gå op i, hvad hun spiser.

Helena valgte LongoSøvn til de travle eksamensperioder.
LongoSøvn til de hårde eksamensperioder

Særligt i eksamensperioder, hvor tankerne nemt kører rundt, har god søvn været en udfordring for hende. Hun valgte derfor at tage et tilskud af LongoSøvn i perioderne omkring eksame- nerne på universitetet. ”Jeg er ret lydfølsom, og jeg vågner meget let. Og så tror jeg, jeg har en tendens til at ligge og kigge på uret og tænke ”nu er der kun 7 timer, til jeg skal op”. Og så kan man da slet ikke falde til ro. Men det er så der, hvor LongoSøvn har hjulpet”, siger Helena. LongoSøvn indeholder nemlig urten Baldrian, som i tusindvis af år har været brugt til at vedligeholde naturlig søvn og hvile.

LongoSøvn: Naturlig søvn og hvile

Har du også perioder, hvor det kan være svært at falde til ro, og du kigger på uret gentagne gange? Så er LongoSøvn måske noget for dig. LongoSøvn indeholder baldrian, som er en urt, der bidrager til at vedligeholde naturlig søvn og hvile. Longo- Søvn er produceret i Danmark og har Orklas patenterede tab- letform, som er dokumenteret lettere at synke.