Et liv som sanger og performer stiller høje krav til stemmen

Longo C

Derfor er det vigtigt for hende at holde sig sund og rask: ”Alt hvad jeg laver både som yogalærer, sanger, performer, skuespiller og som model afhænger af, at jeg er i god form, at jeg ser godt ud, og at min stemme er frisk og god.

Et liv som sanger og performer stiller høje krav til stemmen - at holde immunforsvaret i form

Så hvis jeg ikke er på toppen, kan jeg næsten ikke lave noget af det, jeg gør til hverdag.”, siger Freja, der understreger, at hendes stemme er hendes arbejde, og at hun derfor vil gøre meget for at holde immunforsvaret i form. Derfor har hun de sidste tre måneder taget et dagligt tilskud af C-vitamin.

Freja lever et liv som sanger og performer – et liv hvor man altid skal kunne være på. Freja valgte at tage et tilskud af Longo C.
Longo C + Zink – til at bevare et normalt immunforsvar

”Det er aldrig sjovt at stå foran et publikum og vide, at det ikke er mit bedste”, siger Freja, der har valgt at tage et tilskud af Longo C + Zink. Hun kan nemlig godt lide følelsen af, at hun gør, hvad hun kan for at holde sig frisk og klar til at være på:
”Det betyder enormt meget for mig at prøve på at holde mig så sund som muligt. Og derfor synes jeg også, det er meget rart at føle, at min sundhed ikke er ude af mine hænder. Det føles godt at tænke, at man har gjort, hvad man kunne. For eksempel med hensyn til at sikre, at man får de gode vitaminer og mineraler i hverdagen. Og netop derfor, har jeg har taget C-vitamin.”, siger Freja, der har haft det rigtig godt i den periode, hvor hun har taget Longo C + Zink.

Longo C + Zink

Vi kan alle have perioder i livet, hvor vi ligesom Freja kan have brug for et ekstra tilskud til immunforsvaret. Der kan det være en god idé at supplere kosten med et tilskud af Longo C + Zink. C-vitamin bidrager nemlig til immunforsvarets normale funktion. C-vitamin bidrager også til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og til at mindske træthed og udmattelse. Derudover bidrager det til normal dannelse af kollagen, der har betydning for blandt andet hudens normale funktion. Longo C indeholder som noget nyt zink, som også bidrager til immunsystemets normale funktion. Longo C + Zink er produceret i Danmark og har Orklas patenterede tabletform, som er dokumenteret lettere at synke.