historien 900x230

Historen bag LongoVital

Historien om LongoVital begyndte i 1974, da LongoVitals grundlægger Flemming Nørgaard, efter en lang karriere som professor på Københavns Universitet, satte sig for at udvikle en multivitamintablet med ingredienser, der kunne give ham overskud* i hverdagen. I lighed med mange andre store opdagelser skete dette ved lidt af et tilfælde.

 

Gennembruddet

Efter et langt og virksomt arbejdsliv var Flemming Nørgaard begyndt at føle sig træt og utilpas. Han bad derfor flere læger om at undersøge ham. Da de ikke kunne finde konkrete sygdomstegn, rådede de ham blot til at trappe ned på sine mange aktiviteter og tage det mere med ro.

En aften fik Flemming Nørgaard en stærk ret på en restaurant. Han opdagede dagen efter, at han følte sig bedre tilpas og satte sig for at undersøge, om der var ingredienser i måltidet, der kunne forklare dette. Han erfarede, flere af de smagsforstærkende urter og krydderier i retten i mange år havde været anvendt traditionelt. 

frame flemmingnorgaard


Nu var nysgerrigheden for alvor vakt hos den grundige professor og han satte sig for at finde den rette kombination af urter og vitaminer. Det kan virke underligt, men netop sammenhængen mellem kost og sundhed var i 70'erne ikke noget, der optog sindene så meget, som det gør i dag.

Men Flemming Nørgaard var en ildsjæl og troede på sin opdagelse, og han opgav ikke at udvikle et produkt med ingredienser der har en positiv indvirkning på immunsystemet**.

I dag nyder vores mange trofaste brugere godt af hans vedholdende arbejde.

 

 

* Longo Vital indeholder riboflavin, vitamin B6, niacin og pantothensyre, der alle bidrager til at mindske træthed og udmattelse

** Longo Vital indeholder vitaminerne A, B6, C og D, der alle bidrager til immunsystemets normale function

 

LongoVital Classic


LongoVital 50plus

 

 


 

 

Søg

Følg os på facebook

 


Pressemateriale

Spørgsmål & svar