Hos Longo Vital tror vi på, at alt det gode i livet skal deles med dem, vi holder af. Derfor kan du lige nu vinde dit yndlings LongoVital produkt.
Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os, hvilken af dine veninder du vil nominere til præmien og hvorfor. Så deltager I i lodtrækningen.
Vi trækker 10 vindere, som modtager et produkt til sig selv og en veninde senest d. 26. marts 2018.

Læs konkurrencebetingelser her.

Fortæl os hvem du vil nominere og hvorfor:

Persondataindsamling:
Ingen af de oplysninger, du giver os her, deler vi med andre.
De oplysninger, vi modtager fra dig, anvender vi først til at vurdere, om din profil er relevant for kampagnen. Er dette ikke tilfældet, sletter vi alle data fra og om dig.
Du har i øvrigt altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til at få evt. urigtige oplysningerne rettet eller til at få oplysningerne om dig slettet. Kontakt i så fald info@lahme.dk. Klager over behandling af persondata kan ske til datatilsynet:
https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Jeg giver hermed mit samtykke til, at Orkla Care A/S kontakter mig per e-mail vedrørende test af Longo-produkter og kampagne for Longo-produkter for Orkla Care A/S.
Jeg har læst betingelserne for konkurrencen, og jeg ved, at det ikke er sikkert, jeg bliver udvalgt til kampagnen, og at jeg kan tilbagekalde mit samtykke når som helst.

Longo Vital

Danskernes foretrukne kosttilskud ♡
Se vores produkter