Nem hverdagsret med stegte grøntsager, chili beans og ris

Opskrift til 4 personer

Ingredienser:

2 rødløg
1 broccolihoved
1 rød peberfrugt
1 tsk røget paprika
2 dåser chili beans
Olie til stegning

Til servering:

Brune ris
Sojayoghurt eller havreyoghurt til servering
Frisk finthakket spinat

Fremgangsmåde:

• Snit rødløg og peberfrugt fint, skær broccoli i små stykker.
• Varm en pande med olie og svits først løgene brune. Tilsæt broccolistykkerne, herefter rød peber og røget paprika.
• Steg grøntsagerne til de er møre, men stadig har lidt bid. Tag dem af panden og hæld de to dåser chili beans på panden. Du kan også vælge, at stege grøntsagerne med chili beans, så det bliver en stor blanding.
• Server de kogte brune ris med de stegte grøntsager og varmede chili beans. Top med sojayoghurt eller havrefraiche + lidt finhakket spinat eller koriander.