En god blanding af fysisk aktivitet, sund mad og kosttilskud

Longo HemoJern

”Jeg har jo altid troet på, at man har det bedst, når man er fysisk aktiv”, siger hun. Også kosttilskud indgår som en vigtig del af Kristinas rutiner, og hun tyer gerne til kosttilskud, hvis hun mærker et behov: ”Jeg mener, at kosttilskud kan være en god hjælp, selvom man spiser sundt og alsidigt”, siger Kristina, der i mange år blandt andet har taget HemoJern.

Kristina på 39 år bor i Nordjylland med sin mand og deres fire børn og er netop nu i gang med sit speciale. Selvom et liv med både studie og fire børn til tider kan være krævende, går Kristina meget op i, at både hun og hendes familie lever et sundt og aktivt liv – og det indbefatter både sund mad, motion og kosttilskud.

HemoJern: Jerntilskud og kvinder

Kristina har siden sin første graviditet haft behov for et ekstra tilskud af jern, og hun har i al den tid, hun har taget HemoJern mærket en stor effekt og følt sig mindre træt: ”Jeg ved, at jeg bliver virkelig træt, hvis jeg ikke tager det. Og jeg har også tendens til lav blodprocent, så jeg skal faktisk tage det.”, siger Kristina, der mener, at mange kvinder sikkert også kunne have glæde af et jerntilskud: ”Jeg tror i hvert fald, at mange kvinder – med eller uden børn – men især dem med børn, kunne have glæde af at tage det. For jeg tror faktisk, at mange kvinder slet ikke tænker over deres jernindtag”, siger Kristina. ”Det er noget, jeg har anbefalet til mine veninder, hvis de har sagt, at de var meget trætte”.

Kristina har siden sin første graviditet haft behov for et ekstra tilskud af jern, og hun har i al den tid, hun har taget HemoJern mærket en stor effekt og følt sig mindre træt.
Danskproducerede produkter

Alle Longos produkter er danskproducerede, og det har for Kristina stor betydning. Hun har nemlig mærket det på egen krop: ”Vi boede i Asien i fire år, og der fik jeg faktisk nogle jern- tabletter, hvor jeg fik det virkelig dårligt, så dem stoppede jeg med at tage. Når vi fik besøg fra Danmark, sagde jeg så, at de skulle tage HemoJern med til mig. Det har jeg nemlig altid haft gode erfaringer med.”, siger hun.

HemoJern:

Mange kvinder kan i en periode af deres liv have brug for et ekstra jern. Når vi mister blod eller i vækstperioder, kan det være nødvendigt at være ekstra opmærksom på indtaget af jern. Til- skud af jern kan af nogle opleves hårdt mod maven. HemoJern indeholder både hæmoglobinbundet jern (hæmjern) og ikke-hæmjern (ferrobisglycinat). Jernkilderne i Longo Hemojern er derfor ikke direkte sammenligneligt med andre jerntilskud, som udelukkende indeholder ikke-hæmjern. Hemojern er desuden nu tilsat C-vitamin, som øger optagelsen af jern. Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse. HemoJern er produceret i Danmark og har Orklas patenterede tabletform, som er dokumenteret lettere at synke.