Er du én af de 9 skønne kvinder, der kunne tænke sig at prøve et af vores Longo-produkter i 3 måneder gratis og fortælle os, hvad du synes om det efterfølgende?

Så udfyld nedenstående formular.

Vi kontakter de 9 heldige d. 15. januar

Hvis du bliver udvalgt:
Du vil modtage dit ønskede Longo-produkt inden d. 1. februar.
Herefter skal du tage produktet regelmæssigt i tre måneder.

D. 6. maj interviewer vi dig om din oplevelse med Longo-produktet, hvorefter en professionel fotograf tager et billede dig, som kan blive brugt i en kampagne for Longo. Mere info følger, hvis du bliver valgt.

Læs konkurrencebetingelser her.

Fokusgruppe


Persondataindsamling:
Ingen af de oplysninger, du giver os her, deler vi med andre.
De oplysninger, vi modtager fra dig, anvender vi først til at vurdere, om din profil er relevant for kampagnen. Er dette ikke tilfældet, sletter vi alle data fra og om dig.
Du har i øvrigt altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til at få evt. urigtige oplysningerne rettet eller til at få oplysningerne om dig slettet. Kontakt i så fald info@lahme.dk. Klager over behandling af persondata kan ske til datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Jeg giver hermed mit samtykke til, at Orkla Care A/S kontakter mig per e-mail vedrørende test af Longo-produkter og kampagne for Longo-produkter for Orkla Care A/S.
Jeg har læst betingelserne for konkurrencen, og jeg ved, at det ikke er sikkert, jeg bliver udvalgt til kampagnen, og at jeg kan tilbagekalde mit samtykke når som helst.Sending