Skiftede journalistkarrieren ud med et aktivt liv som stewardesse

Longo D

”Jeg kan godt lide at udfordre mig selv, og jeg synes, man sad lidt for meget foran en computer, så det faldt egentlig ret natur- ligt, at nu var det nu, at jeg ville prøve noget andet”, siger hun. Men et aktiv liv og karriere kræver også, at man er på toppen det meste af tiden.

Skiftede journalistkarrieren ud med et aktivt liv som stewardesse - aktiv livsstil

Anne er 36 år og har for nyligt skiftet sin karriere som journalist ud med en karriere i luften som stewardesse. Der var mange parametre, der spillede ind, da hun skulle tage valget om at springe ud i et karriereskifte, men vigtigst for hende var, at hun ønskede en mere aktiv livsstil.

D-vitamin til de mørke vintermåneder

Anne dyrker yoga og styrketræner flere gange om ugen, og hun elsker at bruge sin krop. Men som så mange andre føler hun, at energiniveauet daler om vinteren.

Jeg tager tilskud af D-vitamin om vinteren, fordi det giver mig tryghed i hverdagen at jeg ved, at jeg får den D-vitamin kroppen har brug for”, siger Anne.

Når dagene bliver kortere og mørkere, bliver overskuddet til at gøre de ting, hun gerne vil, også mindre.

”Om vinteren går man lidt i hi, og så kommer foråret, og så blomstrer det hele op igen. Det er en klassiker for mig. Jeg tager tilskud af D-vitamin om vinteren, fordi det giver mig tryghed i hverdagen at jeg ved, at jeg får den D-vitamin kroppen har brug for”, siger Anne, der har mærket, at kosttilskuddet har gjort en forskel for hende. Derfor har hun i flere år taget et dagligt tilskud af D-vitamin i vintermånederne, hvor solen ikke bidrager til at kroppen danner D-vitamin.

Aktiv livsstil

Hvis du også har en aktiv livsstil, kan det være en god idé med et tilskud D-vitamin fra fx Longo D til de mørke vintermåneder, hvor det kan være svært at få nok D-vitamin fra solens stråler. D-vitamin bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion og til normalt fungerende immunforsvar. Derudover bidrager det til en normal optagelse og udnyttelse af calcium og phosphor samt til vedligeholdelsen af normale knogler. Longo D er dansk- produceret.