Ærtesuppe med wasabi

Opskrift til 4 personer

Ingredienser:

2 porrer
1 lille broccolihoved
400 g frosne ærter
1 grøntsagsbouillon terning
8 dl vand
1 dåse kokosmælk
½ stk stødt ingefær
1-2 tsk wasabi pasta
Olie til stegning
Havsalt

Til servering:

Ristet rugbrød

Fremgangsmåde:

• Varm en stor gryde med en smulel kokosolie.
• Snit porrer og broccoli groft (inkl. stængel) og svits grøntsagerne i gryden.
• Tilsæt frosne ærter, grøntsagsbouillon og vand.
• Bring grydens indhold i kog og lad det simre i ca. 15 minutter til grøntsagerne er helt kogte.
• Blend grydens indhold helt igennem med en stavblender.
• Tilsæt kokosmælk og stødt ingefær og giv suppen et hurtigt opkog.
• Smag til sidst til med wasabi og salt.
• Server suppen med ristet rugbrød.